*** *** Водещите вечерни новини на 19 юли ***   Нулев резултат

...
*** *** Водещите вечерни новини на 19 юли ***
 
Нулев резултат
Коментари Харесай

Водещите новини! 38° до края на работната седмица. ЕС задължи България да забрани „Нощните вълци“ на Путин


***

*** Водещите вечерни вести на 19 юли ***

 

Нулев резултат в битката с корупцията по високите етажи на властта. Това демонстрират годишните резултати на неправителствената организация Антикорупционен фонд, съобщи в предаването „ Лице в лице “ по БТВ шефът на организацията Бойко Станкушев.

„ Ние стигаме до един безусловно логически обоснован извод, че битка с корупцията в България на практика не се води, а пък изключително по високите етажи на властта - въобще няма никаква битка с корупцията “.

„ Според данните Прокуратурата е работила изборно или изобщо не е проверявала случаите с данни за корупция. Санкционираният по закона „ Магнитски “ народен представител Делян Пеевски да вземем за пример, не е разследван у нас от прокуратурата. Безуспешни са и следствията в енергийния бранш “.

***

Температурите ще продължат да се покачват и оптималните ще са най-вече сред 33° и 38°, по Черноморието - до 30°.

***

***

„ В Чарлуд, Съри, бяха измерени 39,1 градуса " по Целзий, съобщи в Туитър метеорологичната работа, като посочи, че през днешния ден температурите ще продължат да се покачват “.

***

Членове на мотоклуба са посещавали България през 2016 и 2019 година Срещали са се със симпатизанти в Руския културно-информационен център в София, където са били представяни като носители на обичайна съветска просвета.

Поименно възбраната визира ръководителя на клуба - прочут по прякор Хирурга, Александър Залдостанов (на 69 г). Той е посочен като доближен на съветския президент Владимир Путин и като уредник на мотопоходи в Европа, провокирали отвращение в Полша и други страни.

Залдостанов е бил уредник на пропагандни сборища в Крим, където е наричал Запада " сатанинска мощ, похитила Киев ".

Санкциониран е също словакът Йозеф Хамбалек, който се показва за " президент на европейския клон " на клуба, цитира 24 часа.

Ултранационалисти от " Нощни вълци " са доброволци във войната в Украйна и правят диверсионни акции. Клубът получава финансиране от съветската страна, която предизвиква неговите " патриотични " изяви.

***

***

„ Възможно е и е извънредно належащо да се образува държавно управление с третия мандат. Ако това се случи ще завоюва обществото и българският народ, тъй като преди тежката рецесия биха се свършили доста значими неща и няма да загубим средства по Плана за възобновяване “.

***

***

Войник от армията на Украйна, получил прозвището " Отмъстителят от Запорожие ", е свалил досега шест съветски самолета, употребявайки преносимо противовъздушно оръжие.

Заради приноса си младият военнослужещ ще бъде награден с най-високото военно отличие на страната си от президента Зеленски – Герой на Украйна.

„ Ще продължа да смъквам съветски самолети колкото време би трябвало, до деня на успеха “, съобщи той пред локалното издание " Украинска истина ".

***

Китайското външно министерство съобщи, че вероятно посещаване в Тайван на Нанси Пелоси ще накърни съществено суверенитета и териториалната целокупност на Китай и по тази причина, в случай че то стане факт, Вашингтон ще си понесе следствията от отговора на Пекин, съобщи Ройтерс.

Говорителят добави, че Китай ще предприеме " решителни ограничения ", с цел да отбрани националния си суверенитет и териториалната си целокупност.

***

Германия ще изчака най-малко до понеделник, с цел да дефинира дали Русия е прекъснала доставките на газ през основния водопровод " Северен поток 1 ", оповестява Блумбърг, представена от БНР.

***
 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР